Havo-de-Hof-OWA-RAW
Havo-de-Hof-RAW-industrieel-praktijklokaal
Havo-de-Hof-gevel
Havo-de-Hof-praktijklokaal-industrieel

Havo de Hof

Amsterdam

Met een complete herinrichting en renovatie is het voormalige pand van de Reinwardt Academie aangepast tot optimale leeromgeving voor middelbare school Havo de Hof. Daartoe is het oude pand eerst volledig gestript en voorzien van nieuwe isolatie. Dankzij het ontwerp van VDVDP Architecten wordt het industriële en stoere karakter van het gebouw benadrukt en is een open uitstraling gecreëerd. Met OWA RAW Concrete zijn de lokalen voorzien van het gewenste robuuste uiterlijk én optimale akoestiek voor docent en leerling.

Lees meer

Industriële uitstraling mét uitstekende akoestiek

Door het gebouw volledig te strippen kwam het robuuste karakter van het pand weer naar boven. VDVDP Architecten wenste dit karakter en de hoogte van de ruimtes zoveel mogelijk te behouden. Het leidingwerk mocht daarom juist in het zicht blijven, waardoor een verlaagd plafond geen optie was. Om de lokalen toch te voorzien van een goede akoestiek was het naadloos akoestische OWAplan aanvankelijk de eerste keus. Nadat OWA echter het industriële OWA RAW Concrete toonde, bleek dit de perfecte oplossing. OWA RAW verzorgt een uitstekende verstaanbaarheid en de gewenste beton uitstraling in de lokalen en praktijkruimtes. In de ruimtes waar toch een systeemplafond noodzakelijk was, is gekozen voor OWA Sinfonia: een helder wit paneel met uitstekende akoestische prestaties.

Afbouwer

DD&H Projecten

Gebruikt materiaal

OWA RAW ConcreteSinfonia

Locatie

Vragen?