Evides-kantoor-akoestiek
Evides-kantoor-naadloos-akoestisch-plafond
Evides-kantoor-Sinfonia-akoestiek
Evides-hoofdkantoor-akoestiek
Evides-verdekt-uitneembaar-plafond
Evides-kantoor-verdekt-uitneembaar

Dienstencomplex Evides Waterbedrijf

Rotterdam

Het dienstencomplex van Evides Waterbedrijf in Kralingen is dankzij een grootschalige renovatie voorzien van een volledig nieuw kantoorconcept. Centraal in het ontwerp staat het flexibele werken, dat de opmaat is voor de Evides werkstijl 2020. Het traditioneel ingerichte kantoor ondergaat daarmee een drastische verandering tot een modern open kantoorconcept waar samenwerking centraal staat.

Het hart van het nieuwe kantoor wordt gevormd door het lichte Evides-plein dat met een gezamenlijke pantry als ontmoetingsplek fungeert. Mede dankzij het elegante naadlooze akoestische OWAplan plafond wordt de zichtlijn vanaf de entree op natuurlijke wijze richting het dynamische plein getrokken. Daaromheen bevinden zich diverse kantoorruimtes, open werkplekken en vergaderruimtes, allen met een strak semi-verdekt uitneembaar systeemplafond. Het gehele kantoor is bovendien met 400 m² OWAplan en 2000 m² Sinfonia voorzien van aangename akoestiek.

Architect
Doen

Gebruikte materialen

OWAplan

Sinfonia

Locatie

Vragen?